Get Adobe Flash player


Tânăr giurgiuvean accidentat mortal de un microbuz de călători

politia-rutiera-noapteaUn microbuz de călători a fost implicat într-un accident mortal, vineri seara, în jurul orei 23.13, Detalii >>

Lansare importantă la Giurgiu – „Forumul Antreprenorial Dunărean”

IMG_7070La Giurgiu a fost lansată vineri, 21 noiembrie, în prezenţa a numeroase personalităţi din mediul academic, instituţional şi de afaceri, Asociaţia „Forumul Antreprenorial Dunărean”. Scopul organizării şi constituirii Asociaţiei „Forumul Antreprenorial Dunărean” îl constituie promovarea şi susţinerea proiectelor şi programelor ce fac parte integrantă din Strategia Uniunii Europene pentru Regiunea Dunării, dar şi a celor conexe, care au menirea de a transforma regiunea Dunării într-o regiune competitivă, dinamică şi prosperă.

La constituirea Detalii >>

A murit doamna Gherghina Drăguţ…

Doamna DragutDupă o lungă şi grea suferinţă, o inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, lăsând în urmă nemărginită durere şi un gol imens.

Cu tristete şi durere în suflete Detalii >>

Mii de copii giurgiuveni vor primi cadouri de Crăciun

cadouri_de_craciun-2012
6.400 de copii de la grădiniţele, creşele şi şcolile gimnaziale din Giurgiu vor primi cadouri de Crăciun cumpărate cu bani de la Detalii >>

Dumitru Gărgărea, revocat din funcţie. Cine îl înlocuieşte VEZI AICI

P1040363Situaţie fără precedent în Consiliul municipal Giurgiu. Un consilier local va părăsi forul legislativ local după ce un fost ales a câştigat în instanţă dreptul de a reveni în această funcţie.

Aleşii municipiului Giurgiu au aprobat, joi, o decizie privind Detalii >>

Unde se întrerupe curentul pe 21 noiembrie

enel-curentEnel Distribuţie Muntenia S.A. anunţă că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă vineri, 21 noiembrie 2014, în zonele şi în intervalele orare precizate mai jos: Detalii >>

Cine sunt cei 120 de solicitanţi care vor primi locuinţe de la stat, VEZI AICI

IMG_6960Aleşii locali au adoptat joi un proiect de hotărâre privind lista de priorităţi şi lista de repartizare a locuinţelor ANL. Conform proiectului de hotărâre pentru care aleşii şi-au dat acceptul, listele aprobate cuprind solicitanţii care au îndeplinit criteriile în vederea acordării unei locuinţe, dar şi lista celor 120 de giurgiuveni care vor beneficia de ANL-uri în blocurile 1,2 şi 3 de pe şos. Portului.

Proiectul de hotărâre se referă la Detalii >>

Bărbat ascuns într-un camion încărcat cu pâslă, descoperit la PTF Giurgiu

2-2Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Giurgiu au depistat, ascunsă într-un camion încărcat cu pâslă, o persoană de sex masculin care încerca astfel să intre ilegal în ţară.

La Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat Detalii >>

În trafic cu autoturismul… dar fără permis de conducere

IMG_6030La data de 18 noiembrie,  ora 10.31, poliţiştii Biroului Rutier de la Poliţia Municipiului Giurgiu l-au depistat pe Detalii >>

Nu mai dau ochii cu judecătorii. Infractorii pot face înţelegeri cu procurorii

sentintaAcordul de recunoaştere a vinovăţiei este o practică prin care un infractor poate fi condamnat fără a mai trece prin procesul de judecată. Prin acest acord, inculpatul îşi recunoaşte vinovăţia iar procurorul, care are rol de judecător în această situaţie, îi dă o sentinţă, pe care începe s-o execute imediat.

Acordul de vinovăţie este o înţelegere între procuror şi inculpat. Procurorul este cel care Detalii >>