Get Adobe Flash player

Unde se întrerupe curentul electric, miercuri, în Giurgiu VEZI AICI

astazi-se-intrerupe-curentul-electric-Enel Distribuţie Muntenia S.A. anunţă că, urmare a lucrărilor planificate de revizii, reparaţii şi modernizări în reţeaua de distribuţie, alimentarea cu energie electrică va fi întreruptă pe 3 septembrie 2014, în zonele şi în intervalele orare precizate mai jos: Detalii >>

VIDEO! Incendiu de vegetaţie la Plaja veche a municipiului Giurgiu!

Astăzi, 2 septembrie 2014, în jurul orei 14:07, a fost anunţat un incendiu de vegetaţie, produs pe câmpul de la Plaja veche, în municipiul Giurgiu.

La locul evenimentului au intervenit Detalii >>

La volan… cu permisul suspendat

accident_mortalAseară, la ora 20 00, poliţiştii Serviciului Rutier l-au depistat în trafic pe  Detalii >>

Prins, împreună cu copiii săi, la furat de conductă petrolieră

conducte-petroliere-dezafectateLucrătorii Postului de Poliţie Clejani au fost sesizaţi de dispeceratul unei societăţi de pază, cu privire la faptul că în perimetrul pe care îl au în pază pe teritoriul comunei Clejani, judeţul Giurgiu, au surprins trei persoane care sustrăgeau conductă petrolieră.

Poliţiştii Detalii >>

Poliţiştii de frontieră giurgiuveni, la datorie

cms-sef-Paul-Savu-MitroiPoliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei (PTF) Giurgiu, de sub comanda comisarului şef Paul Savu Mitroi (foto), desfăşoară activităţi specifice în zona de competenţă care vizează supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zona de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Trei autoturisme Detalii >>

Cursuri gratuite (şi recompensate) pentru giurgiuvenii aflaţi în şomaj sau în căutarea unui loc de muncă

IMG_8484O excelentă oportunitate pentru giurgiuvenii aflaţi în şomaj sau în căutarea unui loc de muncă pentru a-şi însuşi noi cunoştinţe şi abilităţi, care sperăm să le fie de folos în viitorul apropiat, când îşi vor găsi un loc de muncă. Aceste cursuri se adresează şomerilor înregistraţi, precum şi persoanelor în căutarea unui loc de muncă, şi se finalizează cu examen de absolvire, în urma căruia sunt eliberate certificate de absolvire recunoscute în UE.

De asemenea, prin intermediul proiectului absolvenţii vor Detalii >>

VIDEO! Accident rutier grav pe DN 5. Două persoane au ajuns la spital

Un accident rutier s-a produs în această după amiază, în jurul orei 15.30, pe DN 5, la ieşirea din localitatea Plopşoru. Şoferul unui autoturism de teren, în vârstă de 22 de ani, din Bixad, judeţul Satu Mare, nu a Detalii >>

Încă un giurgiuvean şi-a pierdut viaţa într-un accident rutier

SangeNeatenţia l-a costat scump pe un pieton din localitatea Vărăşti. Duminică, la ora 16,20, Detalii >>

Dezastru la BAC, sesiunea de toamnă: la Giurgiu, doar 6,47% au promovat!

bac-2014Inspectoratul Şcolar Judeţean Giurgiu a centralizat rezultatele candidaţilor care au susţinut probele examenului de Bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2014, înainte de contestaţii. Din totalul celor 896 de absolvenţi de clasa a XII-a prezenţi în sălile de examen, au promovat doar 58, deci doar 6,47%.

Din totalul Detalii >>

Contrabandişti de ţigări din Giurgiu şi Putineiu, percheziţii cu mascaţii!

arestat-de-mascati-by-vasile-arcanuRecent, poliţiştii giurgiuveni au executat mai multe percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane din municipiul Giurgiu şi comuna Putineiu, bănuite de implicare în contrabandă cu ţigări.

Astfel, Detalii >>