Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

ACCIDENT! A intrat cu Loganul într-un TIR

Accident la vama Giurgiu Logan cu TIR by GiurgiuveanulUn accident rutier s-a produs aseară, 19 octombrie, la intersecţia dintre strada Unirii cu DJ 507, în zona Vămii Giurgiu. Din informaţiile pe care le avem de la purtătorul de cuvânt al IJP Giurgiu, comisar Cristian Şuţă, un autoturism Logan, care venea dinspre „Steaua Dunării”, a intrat într-un TIR, ce se deplasa regulamentar spre Vamă. Şoferul Loganului, de 20 de ani, din Giurgiu, a ajuns la spital. Întrucât şoferul autoturismului prezenta halenă alcoolică, i s-au recoltat  probe biologice, pentru a se stabili alcoolemia.

Evenimentul rutier a fost anunţat prin Serviciul Unic de Urgenţă 112 în jurul orei 23:20. Şoferul unui autoturism Logan, înmatriculat în judeţul Giurgiu, George N., de 20 de ani, nu a respectat indicatorul STOP, neacordând prioritate de trecere, şi a intrat într-un TIR, condus regulamentar de un bucureştean, de 62 de ani, Alexandru B.. Din impact a rezultat avarierea autoturismului Logan dar şi rănirea uşoară a şoferului acestuia.

La locul accidentului au sosit echipaje SMURD şi de descarcerare dar şi o autospecială a pompierilor militari de la Detaşamentul Giurgiu. Tânărul giurgiuvean a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu cu traumatism cranio-facial şi contuzie toraco-abdominală.

Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul. Pentru că şoferul autoturismului prezenta halenă alcoolică, i s-au recoltat  probe biologice, pentru a se stabili alcoolemia. În funcţie de rezultatul probelor, acesta s-ar putea alege cu un dosar penal pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, oricum el a fost depistat de oamenii legii că avea suspendat permisul de conducere.

Şoferul TIR-ului este cercetat şi el pentru vătămare corporală din culpă.

8 Responses to ACCIDENT! A intrat cu Loganul într-un TIR

      Advertisement

      Arhive