Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Accident pe şoseaua Giurgiu-Bucureşti

etilotestUn conducător auto de 37 de ani, din Bucureşti, care consumase alcool înainte de a urca la volan, a fost implicat astăzi, în jurul orei 19, într-un eveniment rutier produs pe DN 5 Giurgiu-Bucureşti. Din fericire, în accident nu au fost rănite persoane, însă şoferul s-a ales cu dosar penal pentru comiterea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având alcoolemia peste limita legală.

Bărbatul, aflat la volanul unei Dacia Logan, într-o curbă la stânga, de la ieşirea din Adunaţii Copăceni, a părăsit partea carosabilă, intrând cu maşina în şanţ. Poliţiştii rutieri care au intervenit în cazul acestui accident au constatat, în urma testării cu etilotestul, că bărbatul, de 37 de ani, din Bucureşti, avea o concentraţie de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conform procedurii, şoferului i-au fost recoltate şi probe biologice, la spital, pentru a se putea stabili îmbibaţia de alcool din sânge.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. În urma accidentului, nu s-au înregistrat victime, ci doar pagube materiale.

Advertisement

Arhive