Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Altercaţie la Ghimpaţi. Tânăr înjunghiat în picior

cutit.elevi_Scandal la Ghimpaţi, duminică după amiaza, în jurul orei 16.55. Un bărbat de 27 de ani a ajuns la spital după ce a fost înjunghiat în picior de un alt bărbat, în urma unei altercaţii.

Altercaţia a avut loc pe o stradă din localitate, când tânărul, supărat că bărbatul de 60 de ani îl vorbise de rău pe un prieten comun, s-a luat la harţă cu acesta, între cei doi izbucnind o încăierare.

Incidentul s-a produs după ce bărbatul de 60 de ani s-a întors de la magazinul din sat, iar tânărul l-a oprit pe acesta pentru a-i cere socoteală asupra celor spuse la adresa prietenului lor comun. În urma încăierării, tânărul de 27 de ani a fost înjunghiat în coapsa stângă cu un cuţit. Bărbatul înjunghiat a fost transportat la spital, unde i s-au acordat îngrijiri medicale, dar nu a necesitat internarea.

Poliţiştii spun că cei doi bărbaţi implicaţi în conflict aveau halenă alcoolică şi niciunul nu a recunoscut că a avut cuţit asupra sa. În acest caz a fost întocmită o lucrare penală pentru loviri şi alte violenţe.

Advertisement

Arhive