Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Constantin Stoica, un primar devotat comunei Colibaşi

IMG_4105-2Realizările de departe vizibile ale primarului Constantin Stoica îl recomandă pentru un „mandat pe viaţă” în fruntea comunităţii. În timpul mandatelor sale, localitatea a căpătat o cu totul şi cu totul altă înfăţişare. Este perceput de concetăţenii săi ca fiind un primar competent, corect, modest şi gospodar. Primarul Constantin Stoica dovedeşte, dacă mai era nevoie, că zicala „Omul sfinţeşte locul” este cât se poate de adevărată, el ghidându-se după dictonul: „Fapte, nu vorbe!”.

IMG_4102

Peste 50 de km de drumuri asfaltate

Primarul Constantin Stoica a realizat în ultimii ani numeroase proiecte şi a implementat altele… iată de ce comuna Colibaşi a „înflorit” cu adevărat  iar locuitorii ei sunt foarte mulţumiţi. Poate cel mai important obiectiv realizat de primarul Stoica este asfaltarea a peste 50 de km de drumuri comunale şi îmbunătăţirea celor existente. Toate drumurile care duc la grădinile şi solariile agricultorilor de aici sunt asfaltate.

IMG_4212

Perseverent din fire, primarul Constantin Stoica susţine că locuitorii comunei Colibaşi, oameni gospodari, renumiţi pentru grădinile existente aici, merită să beneficieze de toate condiţiile necesare pentru a li se uşura nivelul de trai şi că nu putea să nu depună toate eforturile în acest sens.

Şcoli şi bază sportivă, ultramoderne

Printre celelalte proiecte finalizate, se află şi modernizarea şcolilor, edilul şef considerând că este necesar ca elevii să beneficieze de aceste facilităţi, pentru a nu fi nevoiţi să meargă în oraş să studieze. A reuşit să dea în folosinţă o bază sportivă ultramodernă, cu un stadion invidiat de mulţi, unde să-şi desfăşoare meciurile de fotbal echipele locale, în diferite competiţii.

IMG_4137

IMG_4151

Baza sportivă dispune de cabine moderne, dotate cu duş, urmând ca în scurt timp să fie date în folosinţă şi câteva dormitoare pentru oaspeţi, la etajul clădirii.

5.000 de becuri incandescente, înlocuite la Colibaşi

Reabilitarea reţelei de iluminat public este un alt proiect realizat de Constantin Stoica. Enel România a înlocuit peste 5.000 de becuri incandescente cu unele economice în gospodăriile din comuna Colibași, ca parte din campania de promovare a unui consum energetic responsabil. Proiectul se află la cea de-a 4-a ediție anul acesta. Comuna Colibași, din județul Giurgiu, este cea de-a 4-a comunitate din România implicată în proiectul de responsabilitate socială dezvoltat de Enel România, pentru a atrage atenția asupra utilizării eficiente a energiei în gospodării.

Subunitatea de pompieri, etalon la nivel naţional

De asemenea, la Colibaşi, graţie eforturilor primarului Stoica, s-a dat în folosinţă una dintre cele mai moderne subunităţi de pompieri din România. Este deservită de 43 de subofiteri şi un ofiter din cadrul ISU Giurgiu, care îşi desfăşoară activitatea într-o clădire modernă, P+1+Garaj, construită din fonduri exclusiv ale primăriei.

IMG_4205

Clădirea are o sală de conferinţe, dormitoare (pentru personalul masculin şi feminin), grupuri sanitare moderne, bucătărie, sală de mese, şi „sală de forţă”, utilate după ultimele standarde.

IMG_4196

Punctul de lucru Colibaşi, dotat cu autospecială de lucru cu apă şi spumă plus modul de descarcerare şi o ambulanţă SMURD,

IMG_4129-2

intervine şi în alte comune din împrejurimi însă este susţinut financiar de administraţia locală din Colibaşi.

Cimitir „modernizat”

Cum rezolvarea promptă a problemelor tuturor locuitorilor este importantă, ca şi respectul faţă de cetăţean, primarul Constantin Stoica s-a ocupat până şi de… „modernizarea” cimitirului din Colibaşi.

IMG_4117

Aleile au fost betonate şi s-a construit un gard impresionant, „concesionat” locuitorilor cu dare de mână pe care aceştia vor plăti pictarea unor chipuri de sfinţi.

Primarul de la Colibaşi n-are contracandidat!

Cum cinstea, corectitudinea și realizările administrației locale pentru a face o viață mai ușoară și mai bună locuitorilor comunei Colibaşi sunt principalele atuuri ale primarului Constantin Stoica, un primar ambițios și energic, devotat comunității locale, acestea îl recomandă pentru continuarea activității sale la primărie. Edilul şef al comunei Colibaşi merge zilnic pe teren, iar atunci când este la biroul de la Primărie răspunde la toate solicitările cetățenilor. Colibăşenii au încredere în Constantin Stoica iar el nu i-a dezamăgit!

2 Responses to Constantin Stoica, un primar devotat comunei Colibaşi

    Advertisement

    Arhive