Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Control la societăţile care comercializează material lemnos

cherestea-În data de 6 martie a.c., între orele 09.00-16.00, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, împreună cu reprezentanţi din cadrul Inspectoratului Teritorial Regim Silvic şi Vânătoare Bucureşti, au executat o acţiune pe linie de silvicultură pe raza judeţului Giurgiu, care a avut ca scop controlul societăţilor ce au ca obiect de activitate comercializarea de material lemnos.

În cadrul acţiunii au fost controlate mai multe societăţi comerciale de profil, cu sediul social sau puncte de lucru pe raza comunelor Slobozia, Malu, Vedea şi Găujani, ocazie cu care,k la o societate din comuna Găujani, administrată de P. Ş., de 54 ani, din localitate, s-a constatat ”neutilizarea sistemului informaţional integrat de urmărire a materialelor lemnoase (SUMAL).

Administratorul societăţii a fost sancţionat contravenţional cu suma de 4.500 lei, totodată reprezentanţii Inspectoratului Teritorial Regim Silvic şi Vânătoare Bucureşti ridicând în vederea continuării cercetărilor documentele societăţii comerciale, care funcţiona fără „Acordul ITRSV pe anul 2014”.

One Response to Control la societăţile care comercializează material lemnos

    Advertisement

    Arhive