Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

După o ceartă cu prietena, un tânăr a încercat să se sinucidă

otrava cu pastileUn tânăr giurgiuvean, de 21 de ani, a fost transportat de urgenţă la spital după ce a încercat să-şi pună capăt zilelor. Tânărul a recurs la un asemenea gest după o ceartă cu prietena, iar pe fondul evenimentelor a înghiţit pastile găsite prin casă.

S-a întâmplat la Ogrezeni.

Potrivit medicilor de la Spitalul orăşenesc din Bolintin Vale, unde a fost transportat tânărul, acesta prezenta o intoxicaţie voluntară medicamentoasă. A primit însă îngrijirile medicale necesare iar norocul său a fost că nu a înghiţit o cantitate prea mare de medicamente. Tentativa de suicid a avut loc în acest week-end. Starea de sănătate a tânărului este bună iar acesta a mers acasă pe picioarele lui, după cum spun medicii.

Specialiştii spun că tinerii recurg la astfel de tentative de suicid ca o posibilă soluţie la cele mai minore probleme, cărora nu le pot face faţă cu resursele pe care le au în acel moment. De cele mai multe ori, ei fac aceste gesturi ca la o modalitate de a atrage atenţia asupra lor şi a problemelor lor.

Advertisement

Arhive