Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

FOTO! La un pas de moarte! Accident grav de circulaţie, cu o victimă!

IMG_9925Accident de circulaţie produs pe DJ 503 A astăzi, 9 iulie 2014, în jurul orei 9:30, aproape de ieşirea din localitatea Chiriacu. Un bărbat, de 59 de ani, a fost la un pas de a-şi pierde viaţa după ce a intrat cu maşina într-un copac.

Marin Bogdan, un cunoscut om de afaceri din zona Chiriacu, a fost rănit în urma accidentului şi, după ce a fost descarcerat de un echipaj de la ISU Giurgiu, a fost transportat de o Ambulanţă de la SAJ la un Spital specializat din Capitală.

IMG_9917

Potrivit martorilor, s-a ales cu multiple fracturi ale membrelor, sternului dar şi cu leziuni în zona capului.

Din primele cerectări ale poliţiştilor giurgiuveni reiese faptul că  bărbatul a pierdut controlul volanului, a părăsit partea carosabilă şi s-a lovit de un copac de pe marginea drumului, pe acelaşi sens de mers cu direcţia către Giurgiu. În autoturism nu se mai afla nicio persoană.

Martorii prezenţi la locul accidentului spun că şoferul ar fi avut probleme de sănătate. Marin Bogdan nu a fost testat cu aparatul alcooltest.

Poliţiştii rutierişti au deschis un dosar în care omul de afaceri din Chiriacu este cercetat pentru vătămare corporală din culpă.

IMG_9935

 

4 Responses to FOTO! La un pas de moarte! Accident grav de circulaţie, cu o victimă!

    Advertisement

    Arhive