Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Luptătorii kick-boxing (k1) din Giurgiu, sparring cu Ciprian Sora!

Mihaita Staicu u Ciprian SoraVineri, 21 martie a.c., în sala de antrenamente a Clubului Sportiv “Ciprian Sora”, din cadrul Sălii Polivalente Bucureşti, a avut loc un sparring cu reguli de K1 între componenţii Clubului mai sus amintit şi cei de la CS Nova Force, unde de pregătirea sportivilor se ocupă campionul giurgiuvean Mihăiţă Marinel Staicu, centura neagră 1 Dan.

Acţiunea de la Bucureşti a fost supervizată de nimeni altul decât Ciprian Sora, multiplu campion de Kickbox şi Muay-Thai, un exponent de marcă al sporturilor de luptă din ţara noastră, sportivul ale cărui rezultate nu au fost egalate până acum în România.

Staicu cu Sora in picioare

O legendă vie a artelor marţiale

Ciprian Sora practică acest sport din anii ’90-’91, începându-şi activitatea la Clubul Voinicelul, sub îndrumarea lui Dan Deliu. Aici a luat de nenumărate ori locul I la campionatele naţionale. Ulterior a început o nouă etapă în cariera sportivă şi anume participarea la competiţiile internaţionale, începând cu 1996. Din 1995 s-a antrenat cu Shihan Mircea Boldea, un antrenor cu care a reuşit să obţin foarte multe rezultate internaţionale în sportul amator, printre care un titlu internaţional în 1998 la kick-boxing în Lituania şi în 1999 a ieşit campion mondial de thai-box la IAMTF, Thailanda, fiind, şi în momentul de faţă, singurul sportiv român care a obţinut aurul în boxul thailandez.

Ambiţiile antrenorului Mihăiţă Marinel Staicu

Am vrut adversari tari pentru elevii mei, la sparringul de pregătire, ne-a declarat antrenorul Mihăiţă Marinel Staicu, pentru că nu vreau să mă amăgesc cu iluzii. Obiectivele Clubului nostru sunt mari şi nu le putem realiza decât printr-o pregătire asiduă şi de cea mai bună calitate. Mulţumesc şi pe această cale domnului Ciprian Sora pentru această mână nesperată întinsă sportivilor giurgiuveni”.

kick boxing giurgiu 1

Clubul din Giurgiu, aflat sub îndrumarea lui Mihăiţă Marinel Staicu va deveni o pepinieră de formare a boxerilor care, sperăm, să ne reprezinte cu succes în confruntările internaţionale.

Kick-boxing (k1) în Giurgiu!

Giurgiuvenii care vor să să se inițieze în kick-boxing (k1) o pot face participând la cursurile desfăşurate la Sala de la Stadionul “Marin Anastasovici”, în zilele de luni, miercuri şi vineri, între orele 19:30-21:00.

Mai multe detalii se pot obţine la telefon: 0724.123.586.

Sora cu Staicu si sportivii giurgiuveni

2 Responses to Luptătorii kick-boxing (k1) din Giurgiu, sparring cu Ciprian Sora!

    Advertisement

    Arhive