Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

A plouat cu goluri la Giurgiu! Astra a dresat “câinii roșii”

10846487_829676647055414_2081839797584050033_nÎn ultima etapă a turului, Astra a spulberat trupa antrenată de Ionel Dănciulescu, scor 6-1, cu patru goluri marcate încă din prima repriză a partidei. Budescu (16), Seto (20), deAmorim (30) și Oroș (36), respectiv Alibec (69) și Ben Youssef (74 pen.) au completat, în actul secund, coșmarul dinamoviștilor. Golul de onoare al oaspeților a fost marcat de Bilinski (70).

Antrenorul astralilor, Oleg Protasov, pare că știe să joace și ofensiv. Tehnicianul giurgiuvenilor a predat o lecție de fotbal omologului său, Dănciulescu, administrând câinilor un scor echivalent cu set la un meci de tenis. Un sec 6-1 a liniștit “haita” ce “lătra” cu pretenții de Europa League.

Prima repriză a fost de vis pentru giurgiuveni care au bombardat poarta lui Marc. După două ocazii imense ratate de Astra, Budescu deschide scorul, în minutul 16. Alibec centrează perfect iar atacantul giurgiuvean marchează cu un șut pe care oaspeții l-au contestat, susținând că mingea nu a depășit linia porții. După numai patru minute, Seto majorează scorul. Japonezul recuperează o minge trimisă greșit de Fai, îl driblează pe Marc și îndeplineşte o simplă misiune, trimițând mingea în plasă!

deAmorim anunța măcelul în minutul 30, marcând cea de-a treia reușită din contul gazdelor. Un șut bombă al brazilianului, de la aproximativ 25 de m, l-a lăsat spectator pe portarul dinamoviștilor. În minutul 36, Oroș trece și el pe lista marcatorilor, înscriind cu capul, după o centrare excelentă a lui Budescu, completând astfel coșmarul din primul act, al trupei antrenate de Dănciulescu.

Scorul pauzei: 4-0.

Repriza secundă a fost câștigată tot de giurgiuveni. Loviți în orgoliu, oaspeții ies la atac cu speranța de a spăla rușinea din prima repriză. Contrar dorințelor dinamoviste, tot giurgiuvenii au fost cei care au înscris. Tabela se modifică în minutul 69 prin reușita lui Alibec. După numai un minut, Bilinski profită de o gafă a portarului Lung Jr. şi semnează golul de onoare al oaspeților.

În minutul 74, Ben Youssef închide tabela și, cum ar spune arbitrii de la tenis de câmp, cu game și set.

Echipele de start:

Astra: S. Lung – L. Rus, Oroș, Ben Youssef, J. Morais – Laban, Takayuki – Enache, Budescu, De Amorim – Alibec

Rezerve: Arampatzis, Grandin, M. Cristescu, A. Chiţu, Pliatsikas, Al. Ioniţă.

Antrenor: Oleg Protasov

Dinamo: Marc – Fai, Nedelcearu, Cordoş, S. Filip – Boubacar, Elton – Lazăr, Bărboianu, C. Matei – Alexe

Rezerve: Kovacs, Durimel, S. Dobre, I. Şerban, Gavrilă, Patrick Petre, Bilinski. Antrenor: Ionel Dănciulescu

Daniel Arcanu

5 Responses to A plouat cu goluri la Giurgiu! Astra a dresat “câinii roșii”

    Advertisement

    Arhive