Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Sute de oameni au sărbătorit „Ziua Comunei” Putineiu

IMG_5544De Sf. Gheorghe, comuna Putineiu s-a aflat în sărbătoare: pentru prima oară, a fost organizată Ziua Comunei. Sărbătoarea i-a strâns laolaltă pe tinerii entuziasmaţi şi pe seniorii mândri de localitatea lor, dar şi oficialităţi locale, în frunte cu primarul Gheorghe Breazu, şi judeţene. Sponsorul activităţilor prilejuite de acest eveniment a fost grupul de firme Nova Force, iar printre invitaţii de seamă s-au aflat deputatul Florian Nicolae, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Cristian Marciu, dar şi primarul comunei Malu, Eugen Şoavă.

Pe scena special amenajată în faţa căminului cultural s-a dat startul petrecerii dedicate de Ziua Comunei. Oameni muncitori, care îşi câştigă existenţa din munca pământului, putineienii s-au oprit din muncă pentru o zi, au uitat de toate grijile cotidiene, şi s-au destins, petrecând alături de cei dragi.

IMG_5626

Cu sprijinul financiar al Nova Force şi la iniţiativa deputatului Florian Nicolae, în comună a avut loc un spectacol de muzică populară, la care au participat sute de oameni, alături de primarul Gheorghe Breazu.

Localnicii s-au bucurat de muzica de calitate şi de atmosfera de petrecere. Gelu Voicu şi Ansambul folcloric „Teleormanul” au oferit publicului un recital de muzică populară de zile mari, iar pe scenă au mai urcat Reta Baltag, Natalia Albu şi Liliana Bodnariuc.

IMG_5573

Participanţii au sărbătorit evenimentul cu mici şi bere, care le-au fost oferite gratuit tot de către sponsor.

Oamenii din Putineiu au avut parte de o adevărată sărbătoare şi au uitat de grijile şi problemele de zi cu zi, bucurându-se alături de oficalităţile prezente la manifestări.

IMG_5778

Advertisement

Arhive