Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

O tânără de 22 de ani omorâtă şi fiul ei, de doi ani, rănit, într-un accident la Bolintin Vale

masina ucigasaUn grav accident de circulaţie s-a produs, aseară, în Bolintin Vale. O femeie a fost ucisă iar copilul ei a fost rănit după ce şoferul unei basculante a intrat într-un grup de petrecăreţi, care asistau la un foc de artificii. Şoferul, în vârstă de 40 de ani, din Malu Spart, a fost la un pas de a fi linşat de rudele victimelor, însă poliţiştii au intervenit înainte ca acesta să ajungă pe mâinile oamenilor furioşi. Femeia şi copilul erau pe şosea şi asistau la un foc de artificii împreună cu mai mulţi săteni, moment în care au fost acroşaţi de basculantă. Din nefericire, femeia de 22 de ani a murit în drum spre spital iar fiul acesteia, în vârstă de doi ani, a fost transportat la un spital din Bucureşti.

„Un şofer în vârstă de 40 de ani din localitatea Malu Spart, aflat la volanul unui autocamion, a acroşat pe strada Palanca o femeie de 22 de ani şi pe copilul acesteia. Femeia a murit în drum spre spital iar copilul rănit a fost transportat la spital. Şoferul va fi cercetat pentru ucidere din culpă”, a declarat Cornel Vasilache, purtător de cuvânt al IPJ Giurgiu.

Accidentul a avut loc într-un cartier de romi, iar aceştia s-au adunat la locul incidentului, motiv pentru care la faţa locului au fost mobilizaţi mai mulţi jandarmi şi poliţişti.

Basculanta

locul accidentului bolintin vale

One Response to O tânără de 22 de ani omorâtă şi fiul ei, de doi ani, rănit, într-un accident la Bolintin Vale

    Advertisement

    Arhive