Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Tudy le vinde giurgiuvenilor cel mai bun vin de la Crama Murfatlar!

Tudy IonescuTudor Ionescu, alias Tudy, fost consilier la Parlamentul European, şi-a deschis, după scandalul cu Oana Zăvoranu, două firme. Una, Atma-Nana SRL, cu obiect de activitate fabricarea pâinii, a produselor de patiserie şi a prăjiturilor, şi alta, firma Wine Village SRL, care se ocupă de comercializarea cu amănuntul a băuturilor alcoolice în magazine specializate. Tudy a obţinut franciza de la unul dintre marii producători de vinuri, Crama Murfatlar, lider de piaţă în domeniul vinului, iar de câtva timp îi face fericiţi pe amatorii de vin din Giurgiu!

Tudor Ionescu ar fi deschis această afacere cu vin, o vinotecă de la Murfatlar, împreună cu un asociat, Claudiu.

În Giurgiu, „Crama lui Tudy” se află în Piaţa Centrală, într-o boxă exterioară din Hală, în spatele magazinului Mega Image.

Magazinul lui Tudy la Giurgiu

Crama Murfatlar are tot timpul promoţii.

Când a fost deschisă, ea a beneficiat de o promoţie specială, „1+1“. Adică, la fiecare litru de vin cumpărat, clientul a primt unul gratis. Giurgiuvenii deja s-au familiarizat cu acest magazin care, în prezent, pe cardul de fidelitate, oferă doi litri la preţ de 1,5!

Colecţia Murfatlar „Marile Vinuri de Altădată” a făcut după cum se ştie furori în rândul amatorilor de vin.

Printre cele mai căutate sunt vinurile Chardonnay dulce, Muscat Ottonel demidulce, Fetească Neagră demidulce.

Raft  crama lui Tudy

Se apropie Dragobetele şi cum iubirea trebuie sărbătorită nu uitaţi că la Crama Murfatlar vă puteţi face rezerva necesară, tipurile de vin fiind numeroase: vinul de cursă lungă, vinuri alese cupaje, vinuri alese soiuri şi Vinul Momentului, cu preţul de pornire: 9,99 lei/litrul.

Vinurile momentului Giurgiu

Pentru adevăraţii petrecăreţi, Crama Murfatlar a lansat 10 MESE Vin de Sărbătoare 3L, cât să umple zece mese şi să-i înveselească pe toţi prietenii strânşi în jurul lui. Acest produs este de soi, un Sauvignon Blanc care te însoţeşte cu mare veselie… la orice paranghelie!

2 Responses to Tudy le vinde giurgiuvenilor cel mai bun vin de la Crama Murfatlar!

    Advertisement

    Arhive