UNIC ÎN GIURGIU! Cofetăria „Poveste Dulce” ne răsfaţă cu îngheţată sub formă de biluţe! (FOTO)
Este o îngheţată produsă cu ajutorul unei tehnologii dezvoltate în laboratoarele NASA şi a făcut toată vara trecută vâlvă printre amatorii deserturilor răcoritoare la mare. Specialitatea din fructe şi lapte, servită sub formă de drajeuri îngheţate, se mai găseşte la noi în ţară doar la Constanţa, Mamaia, Timişoara, Oradea, Târgu Mureş şi Arad. Îngheţata ICE’N’ GO, obţinută cu ajutorul unor tehnologii folosite de NASA, se fabrică la minus 197 de grade Celsius. E unică prin faptul că nu conţine aer, ca îngheţata clasică, şi nici apă şi arată ca nişte biluţe. Culoarea este dată de coloranţii extraşi din fructe şi din alge marine. Se depozitează la minus 40-50 de grade Celsius şi se vinde la minus 35 de grade. În România, primul oraş în care a ajuns îngheţata a fost Arad, iar acum este şi în Giurgiu, la cofetăria „Poveste Dulce”, aflată în parterul blocului 205, şoseaua Bucureşti, vizavi de Casa Cărţii, unde se bucură de un real succes în rândul curioşilor şi, în special, al copiilor!
Întrucât se depoziteaza la -40 de grade si se comercializează la -35 grade produsul este fabricat fără conservanţi sau alte materiale chimice. Nu este bătut, astfel nu are aer ca şi îngheţatele clasice, care au un conţinut minim de 60% aer.
De aici rezultă că un pahar Ice’N’Go este echivalentul a trei globuri de inghetata clasică, iar o şepcuţă cu patru globuri. Termenul de garanţie în Europa este de trei ani.
Din cauza formei specifice, granule, a gustului natural şi a tehnicilor de servire folosite în foarte scurt timp este îndragit de copii, care devin cumpărători fideli. Produsul este comercializat cu o tehnică de nivel european, care are în centrul atenţiei cumpărătorul. Este important de remarcat şi că produsul se obţine cu un adaos de calciu de AQUAMIN, fapt ce îl face mai gustos şi sănătos.
Produsul ICE’N’GO NU conţine conservanţi, coloranţi artificiali, arome şi substanţe de bază tratate genetic.