Astăzi s-a deschis al treilea punct de lucru al fast food-ului „Kill The Chicken”! (FOTO)
Primul punct de lucru al fast food-ului „Kill The Chicken”, din Giurgiu, s-a deschis în 2014, la parterul blocului 7/300, vis-a-vis de Colegiul Naţional „Ion Maiorescu”. La ceva timp, a urmat al doilea, aflat în zona Primăriei municipiului Giurgiu.
Astăzi, a fost deschis cel de-al treilea, pe şoseaua Bucureşti, în staţia de autobuz din apropiere de intersecţia cu Tineretului.
Pentru că giurgiuveni cunosc şi savureză preparatele acestui brand, nu vom face alte precizări decât că şi în noul punct de lucru puteţi cumpăra deja cunoscutele lor meniuri, shaorma cu pui, shaorma cu vită/mixtă, shaorma la farfurie, sandwich, kebab, salate şi pizza.
Se pot face şi livrări la domiciliu sau birou, apelând telefonul: 0763.612.200.