S-a deschis „Crama la nea Marin”!
Situată pe faimoasă stradă a Gării din Giurgiu, în Restaurantul Dana V, amenajată cu suflet şi stil şi care oferă un decor îmbietor, „Crama la nea Marin” (Vochin, evident) invită sub bolţile sale pe toţi cei care doresc să fie trataţi şi ospătaţi neaoş, cu folclor, amenajare, tradiție și preparate româneşti. Este primul astfel de restaurant în Giurgiu. Printre primii clienți s-au aflat deputaţii de Giurgiu, Florian Nicolae, Liliana Ciobanu şi Viorel Teodorescu, consilierul judeţean Aurelia Dobre, câţiva directori de instituţii, alte VIP-uri locale… iar panglica inaugurală a fost tăiată pe, 25 octombrie, de către primarul municipiului, Nicolae Barbu.
Servirea preparatelor se face, fireşte, în vase de lut sau din lemn, iar preparatele sunt autentic româneşti.
Pe lângă faptul că interiorul cramei se încadrează armonios în linia arhitecturală tradiţională, puteţi face şi o „călătorie” în etnografia românească.
GALERIE FOTO AICI: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.171817509684956.1073741981.100005701234007&type=1&l=57cfc0b788