Restaurantul “Mioriţa” vă invită la Revelion 2015!
Restaurantul “Mioriţa” vă aşteaptă cu drag să treceţi împreună în Noul An, în ambianţa specială de sărbători şi degustând preparatele care vor fi pregătite special pentru dumneavoastră. Şi ca să vă convingeţi, daţi un click pe butonul
Scopul nostru nu este acela de a fi doar gazda unui eveniment oarecare, ci de a oferi clienţilor întreaga noastră atenţie pentru a-l personaliza, astfel încât să devină unul de excepţie.
Într-o atmosferă destinsă, invitaţii noştri se vor bucura de preparate delicioase pregătite de bucătarii restaurantului, de băuturile preferate din pachetul open bar, de serviciile de calitate şi, cel mai important, de muzica de excepţie.
Meniu Revelion 2015
Antreu:
Somon in cosulete
Rata afumata pe pat de portocala
Rulada de pui cu morcov si masline
Rulada de pui cu sunca si spanac
Rulada de pui cu ciuperci si ardei
Rulou de sunca presata cu salata a la russe
Rulouri de vinete cu cascaval
Aspic de curcan
Gujon de pui
Salam de Sibiu
Ou umplut
Icre
Rosie asezonata cu rondele de cascaval
Rosii cherry cu mozzarella
Masline kalamata
Nufar de castravete
Fel principal I:
Somon la gratar cu sos dulce acrisor si orez basmati
Fel principal II:
File de porc la cuptor cu cartof copt asezonat cu smântână şi caşcaval şi fructe caramelizate
Open bar:
Whisky (J&B, Jack Daniel’S,)
Vodka (Philandia, Absolut)
Baileys
Martini
Campari
Gin Beefeater
Vin alb demisec Feteasca Regala de Recas
Coca Cola, Fanta, Sprite, Cola Zero
Apa plata si minerala Borsec
Cafea espresso si cappuccino
Sampanie la 00:00
Mix alune si fructe.
Tort festiv
Vom petrece alături de Nicoleta Lătărețu şi Mihaela Petrescu împreună cu Taraful “Balada”.
Mesele sunt de zece persoane.
Preţ 220 / persoană.
Rezervările se pot face telefonic, la numărul: 0762/914.308.